Caută
Close this search box.

Actorul britanic Hugh Grant a fost infectat cu SARS CoV-2

hugh grant

Actorul britanic Hugh Grant, cunoscut din producţii ca „Four Weddings and a Funeral”, „Bridget Jones”, „Florence Foster Jenkins” şi „The Undoing”, a dezvăluit la emisiunea lui Stephen Colbert că a fost infectat cu SARS-CoV-2, la începutul acestui an, şi că experienţa a fost una intensă.

La „The Late Show”, Grant a spus că el şi soţia lui au contractat Covid-19, în luna februarie, iar recent a fost confirmat că amândoi au dezvoltat anticorpi. Hugh Grant a explicat, în direct dintr-un hotel din Londra, că simptomele s-au înrăutăţit gradual, conform News.ro.

„Am avut boala. Eu şi soţia mea am avut iarna trecută. Undeva prin februarie. Nu cred că vom mai lua. Am făcut acum o lună un test pentru anticorpi. Încă îi am. Deci, ştiu că asta a fost. A început ca un sindrom foarte straniu, începeam să transpir teribil.

Era ca un poncho de transpiraţie, chiar jenant. Îmi simţeam ochii de trei ori mai mari şi aveam senzaţia că un bărbat enorm stătea pe pieptul meu – Harvey Weinstein sau cineva.

Apoi, mergeam pe stradă într-o zi, şi m-am gândit «Nu pot mirosi nimic». Şi începi să te panichezi, pentru că pe atunci oamenii tocmai începeau să vorbească despre asta, ca simptom”.

Grant a spus că a încercat să miroasă florile şi, pe măsură ce se îngrijora tot mai mult, a încercat şi cu lucruri mai puţin plăcute, precum un coş de gunoi, înainte de a-şi pulveriza parfumul soţiei direct în faţă. „Nu puteam mirosi nimic”, a subliniat actorul în vârstă de 60 de ani.

El a mai spus că prima perioadă de izolare, de trei luni şi jumătate, a petrecut-o cu cele două fiice ale lui, în vârstă de 4 ani şi 2 ani. „Totul a fost despre păpuşi Barbie. Ne-am jucat… Iniţial, am încercat să fiu drăguţ, apoi, după ce fetele adormeau, continuam să mă joc cu ele”, a glumit Grant.

Marea Britanie se află acum în a doua perioadă de izolare, impusă de autorităţi pentru 30 de zile, până pe 3 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri