Caută
Close this search box.

#AlegeriSUA Joe Biden şi-a început ziua cu o vizită la mormântul fiului său

joe biden

Joe Biden a început marţi, ziua alegerilor, cu o vizită la mormântul fiului său Beau, decedat în anul 2015 la vârsta de 46 de ani, din cauza unui cancer cerebral, relatează agenţia EFE.

Biden şi soţia sa, Jill, s-au oprit şi la biserica Sf. Iosif, în valea Brandywine, biserica la care el obişnuieşte să mergă pentru slujba de duminică atunci când se află la casa sa din oraşul Wilmington.

Biden şi Jill au fost însoţiţi de nepoatele lor, Finnegan şi Natalie. După o scurtă vizită la biserică, ei au mers la mormântul lui Beau Biden din cimitirul parohial, potrivit Agerpres.

În timp ce era procuror general în statul Delaware, Beau Biden a decis să meargă un an voluntar în războiul din Irak. Moartea sa l-a marcat pe Joe Biden, care adesea rememorează la interviuri şi mitinguri pierderea fiului său.

În cimitirul parohial al bisericii Sf. Iosif sunt de asemenea înmormântate defuncta soţie a lui Joe Biden, Neilia şi fiica sa mai mică, Naomi, decedate într-un accident auto în anul 1972, la puţin timp după ce el fusese ales senator.

Joe Biden petrece ziua alegerilor în Pennsylvania, apoi va reveni la domiciliul său din Wilmington, unde va aştepta rezultatul scrutinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri