hontwatches Rolexs Men's & Women's Replica Watches Sale.
miercuri, ianuarie 20, 2021
SlideShow
Acasă Actualitate Social Alertă! Român răpit, celulă de criză la Ministerul Afacerilor Externe

Alertă! Român răpit, celulă de criză la Ministerul Afacerilor Externe

0

Cu privire la informațiile din mass media internațională privind un incident produs la data de 29 noiembrie a.c. în zona portului Lome, Republica Togo, în care a fost implicată nava Agisilaos și care s-ar fi soldat cu răpirea mai multor navigatori, printre care și un cetățean român, Ministerul Afacerilor Externe precizează că. din dispoziția ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a fost deja convocată, în regim de urgență, Celula de criză interinstituțională.

Celula a fost convocată în vederea inițierii demersurilor necesare pentru verificarea situației, confirmarea informațiilor referitoare la cetățenia și identitatea persoanelor răpite și întreprinderea acțiunilor specifice în astfel de cazuri.

„De asemenea, MAE menține legătura atât cu armatorul/angajatorul cetățeanului român în cauză, cât și cu Sindicatul Liber al Navigatorilor pentru alte informații relevante în acest context”, transmite Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit maritimebulletin.net, nava ar fi fost atacată de pirați și patru membri ai echipajului, între care un român, ar fi fost răpiți.

74 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here