Nelu Tătaru a anunţat în cadrul şedinţei de Guvern că salariaţii din serviciile de Ambulanţă vor primi un spor suplimentar de 25% care se va adăuga celui de 55% pe care-l primesc deja.

”Am avut negocieri cu Sanitas, Solidaritatea, cu sindicatul angajaţilor din Ambulanţă şi au rezultat o serie de concluzii care trebuie transpuse într-un proiect de act normativ. Suntem pregătiţi?”, l-a întrebat, vineri seară, premierul Ludovic Orban pe ministrul Nelu Tătaru în debutul şedinţei de Guvern, potrivit News.ro.

Ministrul Sănătății a explicat că că a pregătit o hotărâre de guvern şi o ordonanţă, prin care sporul COVID de 25% discutat şi negociat cu Sindicatul Ambulanţa se va completa cu sporul de 55% existent, aşa că angajaţii de pe ambulanţe vor avea un spor total de 80%.

”Avem şi o HG, şi o OUG. Din discuţiile pe care le-am avut cu Ministerul Finanţelor, am preluat observaţiile, iar acel spor de 25% pe care l-am discutat cu Sindicatul Ambulanţa se va alinia, se va completa cu cel de 55% pe care-l aveau şi vor avea un spor de 80%”, a răspuns Nelu Tătaru.

145 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here