Caută
Close this search box.

Au început răfuielile. Vasilcoiu, omul Olguţei, a fost eliminat de Claudiu Manda

cristian vasilcoiu

O reglare de conturi în cadrul PSD Dolj, dominat de Clanul Manda – Olguța Vasilescu, a ieșit la suprafață. Cristian Vasilcoiu, om de încredere al Olgutei Vasilescu, și-a anunțat demisia din Consiliul Local. El este și candidat pe lista PSD, pentru Senat.

„Cu această ocazie vă anunț că îmi înaintez demisia din funcția de consilier municipal al Craiovei! Nu trec la PNL, nu trădez! Plec și gata! Îmi cer scuze alegătorilor, dar nu îi pot ajuta doar din funcția asta! Îi cer scuze și Liei-Olguța Vasilescu, îi mulțumesc pentru toate șansele acordate, sincer!”, a anunțat Vasilcoiu, după ședința în care au fost aleși viceprimarii Craiovei.

Cu numai o oră înainte, Vasilcoiu postase un mesaj isteric: „Alo, eu nu sunt trădător nici mort!”. Și mai devreme, același Vasilcoiu anunțase fericit că a fost ales „secretar al Comisiei Juridice a Consiliului Municipal Craiova”. Iată cum arată postările lui Vasilcoiu, făcute la interval de câteva ore.

Jurnal de Craiova afirmă că motivul dramei este că Vasilcoiu nu a primit un post de viceprimar. „Este de notorietate că relația dintre Olguța Vasilescu și Claudiu Manda este inexistentă, doar de ochii lumii pozează ca o familie.

Ieri, în ședința Consiliului Local Craiova, a existat o trădare din partea lui Dan Diaconu, care a trecut de la PNL la PSD sau PER și astfel Lia Olguța Vasilescu a făcut majoritatea în Consiliul Local Craiova. Cristian Vasilcoiu a candidat pe lista consilierilor PSD, la Consiliul Local Craiova, dar cu condiția să fie numit viceprimar de către Olguța Vasilescu”, scrie publicatia locala.

Vasilcoiu are o relație veche și strânsă cu Lia Olguța Vasilescu, pe care a descris-o chiar el, înainte de alegerile locale.

„O cunosc pe Lia-Olguța Vasilescu din anul 2000, când mi-a devenit primul șef din viață, la primul meu loc de muncă, cotidianul Cuvântul Libertății, din Craiova.

Drumurile noastre profesionale s-au despărțit până în 2017, când ne-am regăsit la Ministerul Muncii și sunt legate și astăzi, când ocup funcția de consilier al secretarului Camerei Deputaților, Lia-Olguța Vasilescu.

Sunt născut și crescut în Craiova, am lucrat în presa locală, dar și în presa centrală, la ziare precum Jurnalul Național, Gardianul, Adevărul, Evenimentul zilei, Libertatea și la televiziuni precum Realitatea TV, B1 TV și Digi 24.

Cunoscând toate proiectele realizate de primarul Lia-Olguța Vasilescu în mandatele anterioare, dar și pe cele pe care și le propune în viitorul mandat, revin la Craiova și mă alătur celei mai bune echipe de candidați la Consiliul Local, care, #cusiguranta, va câștiga”, scria Vasilcoiu, pe Facebook, în august 2020.

Pe 29 mai, Vasilcoiu a distribuit primul pe pagina să de Facebook o fotografie în care Orban și mai mulți miniștri fumează și consumă băuturi alcoolice, în biroul premierului. Imaginea este folosită în continuare de propaganda PSD, care susține că Guvernul a chefuit, în loc să se ocupe de limitarea efectelor pandemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri