Caută
Close this search box.

Avocatul Laura Vicol, candidat PSD, va fi pe post de Florin Iordache, în noul Parlament

laura vicol

Președintele PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că toți candidații PSD din Dolj la alegerile parlamentare sunt pregătiți pe comisii parlamentare, iar avocata Laura Vicol va fi vârful de lance, la Comisia Juridică.

Vasilescu a mai afirmat că este convinsă că PSD va câștiga cel mai mare număr de mandate de parlamentar la nivel național, pentru că se pregătește pentru o nouă guvernare.

„Echipa de candidați de la Dolj îmbină experiență cu tinerețea, au expertiză în domeniile în care s-au format, dar și tineri care vin cu dinamism și cu tot ceea ce înseamnă noul. Suntem siguri că alegătorii vor aprecia acest lucru. (…)

Actuala echipă va trebui să se axeze pe partea economică, la politicile sanitare și, mai ales, la nivelul de trai al populației. Îmi pare bine să constat că avem oameni foarte bine pregătiți pe comisiile parlamentare.

Din partea noastră suntem foarte siguri că în ceea ce privește comisia de administrație publică locală atât la Senat cât și la Camera Deputaților avem cele mai bune persoane care pot să ne reprezinte acolo: Ion Prioteasa (n.red.: fostul președinte al CJ Dolj timp de 16 ani) și primarul încă în funcție al Craiovei Mihai Genoiu, domnul Cosmin Durle, administratorul public al Craiovei.

Pe mine mă interesează foarte mult și ceea ce se întâmplă la Comisia de Muncă și Protecție Socială. În ultimii patru ani am lucrat extraordinar de bine cu colega mea Eliza Peta în Comisie și sunt convinsă că va ști să ducă la bună îndeplinire toate obiectivele pe care noi i le-am trasat, inclusiv pentru perioada 2020-2024.

La comisia Juridică vârful de lance va fi Laura Vicol, un avocat foarte cunoscut, un avocat de Înalta Curte, care va ști tot ceeea ce este necesar de modificat în legislație în următorii ani”, a afirmat Olguța Vasilescu.

Președintele PSD Craiova a subliniat că s-a spus foarte mult timp de PSD că este un partid care continuă vechea tradiție a Partidului Comunist, iar acum la Dolj este pe listă un tânăr născut în 1994 (n.red.: Iulian Badea, fiul fostului fotbalist Pavel Badea).

„S-a spus foarte mult timp de PSD că este un partid care continuă vechea tradiție a Partidului Comunist și toate aberațiile astea. Iată că avem pe lista noastră pe poziție eligibilă o persoană care este născută în 1994, deci care nu are absolut nicio legătură cu Partidul Comunist.

Ce e foarte important de reținut este că mergem la câștig atât pe plan național cât și local. Sunt absolut convinsă că vom câștiga cel mai mare număr de mandate și vom obține cel mai mare număr de voturi atât pentru lista de Senat și pentru Camera Deputaților în Dolj, inclusiv la nivel național, pentru că ne pregătim pentru o nouă guvernare a Partidului Social Democrat”, a mai afirmat Lia Olguța Vasilescu.

Pe primul loc la Senat pe lista de candidați a PSD Dolj se află fostul președinte al Consiliului Județean, Ion Prioteasa, și fost lider al organizației, iar locul al doilea este ocupat de Mihail Genoiu, încă primar al Craiovei.

Pe locul 1 la Camera Deputaților se află deputata Alexandra Presură, președinta organizației de tineret, locul 2 pe liste este ocupat de Iulian Badea, pe locul 3 se află avocata Laura Vicol, locul 4 este ocupat de deputata Eliza Peta, parlamentar în funcție, iar locul pe locul 5 este Cosmin Durle, actual administrator public al municipiului Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri