Deputaţii şi senatorii USR îşi vor depune demisia din Parlament, marţi, pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială, anunţă liderul formaţiunii, Dan Barna.

Foto: facebook

”Așa cum am anuntat în această după-amiază, deputații și senatorii USR își vor depune demisia din Parlament pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială.
Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiți din această țară. Să reprezinți voința populară este o onoare, nu o corvoadă”, a declarat Dan Barna, într-o postare pe facebook.

Dan Barna menționează că, pe agenda Parlamentului, este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmărește eliminarea acestor pensii

Pe agenda Parlamentului este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmărește eliminarea acestor pensii. Patru ani de zile în care niciodată nu s-a găsit o majoritate care să facă acest lucru. Niciodată.
Dar, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de ele, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat.
USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale condiție esențială pentru participarea la orice coaliție de guvernare”, afirmă Barna.

350 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here