Caută
Close this search box.

Bădulescu spune că nu le-a luat gâtul părinţilor unor lideri USR-PLUS, la Revoluţie, pentru că este creştin

Bădulescu

Un nou mesaj delirant al lui Aurelian Bădulescu, consilier general PSD și om de încredere al Gabrielei Firea. El spune că „nu le-am luat gâtul” părinților unor lideri USR PLUS la Revoluție, printre care îl enumeră și pe Vlad Voiculescu, pentru că este „creștin”. „De licheaua asta patentată, o să avem noi grijă în Consiliul General”, promite însă Bădulescu.

„După ce au trimis elitele politice și intelectuale la canal și au distrus toate speranțele de prosperitate ale românilor, brigadierii au plodit. Odraslele lor s-au făcut mari. S-au vârât că șobolanii în PCR și în Securitate. La revoluție, creștini fiind, nu le-am luat gâtul. Astăzi, plozii copiilor brigadierilor și ai agenților NKVD vor să ia toată puterea.

Orătănile securiștilor s-au îmbrăcat în odăjdiile progresiste. Fiindcă e modă. Cred că le-a venit otrepelor vremea. Și-au epilat piepturile, și-au pensat sprâncenele și și-au pudrat năsucurile, peste surtuc și-au tras diagonale curcubeu și se pozează în noua elită.

Ei sunt cei care, prin blestemul istoriei, fac figura OMULUI NOU. A acelui individ gregar, isteric și urlător ca tată comunală. În ciuda istoriei și a evidențelor, cuibăriţi în USR au lansat mesajul ‘Copiii noștri vor lucra pentru copiii lor!’

Din negura istoriei și din prea multă bunătate a poporului creștin, și-au îndestulat conturile din străînătate și și-au trimis bastarzii cu damf progresist.

Vlad Voiculescu, un nepot de securist, vrea să pună mâna pe toate spitalele din capitală, el neavând nicio pregătire în domeniu. Faptul că l-au poleit cu aură de biciclist, aducerea medicamentelor din străînătate, tot o faptă penală rămâne. De licheaua asta patentată, o să avem noi grijă în Consiliul General”, a scris Bădulescu, pe Facebook.

Bădulescu a fost recent forțat să demisioneze din fruntea PSD Sector 3, după ce a publicat o fotografie pe Facebook, în care Iohannis apărea în chip de Hitler.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri