Caută
Close this search box.

Ce avere are Dorinel Munteanu, candidat PMP la Senat

Dorinel Munteanu

Munteanu va deschide lista PMP, în Cluj, pentru Senat. A candidat și pentru Consiliul Local Galați, tot din partea PMP, la alegerile locale din septembrie 2020, dar nu a reușit să obțină numărul necesar de voturi, acumulând un procent de doar 4,9%.

Dorinel Munteanu este antrenor de fotbal și fost jucător. A făcut parte din Generația de aur a echipei naționale de fotbal a României, alături de alți jucători renumiți, cum ar fi Gică Hagi sau Gică Popescu.

Munteanu declară că deține un singur bun, un BMW fabricat în anul 2009, obținut prin cumpărare, potrivit declarației de avere, pe care a completat-o în 2020. Munteanu susține că nu deține conturi în bancă și declară că nu are nici o sursă de venit.

La divorț, Simona Munteanu, prima soție a lui Dorinel Munteanu, a rămas cu o mare parte din casele acestuia și a reușit să îl convingă pe fostul internațional să semneze o înțelegerem, prin care acesta îi dădea o sumă lunară de bani acesteia, sub formă de prestație compensatorie.

În 2018, femeia l-a dat în judecată pentru neplata sumei, obțînând și o decizie judecătorească de executare silită. În 2014, după 27 de ani de căsnicie, fostul fotbalist a introdus acțiunea de divorț în instanță și s-a judecat la partaj, pentru o avere de 700.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri