Caută
Close this search box.

Ce înţelege Dan Puric din ce a spus Cristian Tudor Popescu. „Psihopatul m-a trimis înapoi în iesle!”

dan puric

Actorul Dan Puric îl critică pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Dacă Patriarhul a fost insultat într-un mod ordinar, înseamnă că o să urmeze să facă și cu drapelul la fel. Țara este o rană deschisă, oamenii suferă”, a spus Puric.

Patriarhul, a firmat acesta, „este un simbol, drapelul este un simbol. Putem scuipa pe tricolor liniștit, putem înjura biserica, putem înjura patriarhul. Eu sunt bucuros că sunt o «vită ortodoxă» – săracul ăsta, psihopatul (n.r.: CTP), m-a trimis înapoi în iesle! Acolo s-a născut Hristos, foarte bine a făcut.”

„Nu președintele statului și președintele Comisiei Europene au format poporul român. Ce facem, stăm așa, spectatori?”, a exclamat Dan Puric, explicând că „nici comuniștii nu au îndrăznit să se atingă de lucrurile astea. Pentru Biblie s-a murit. Poporul acesta a fost batjocorit. Nu poți să spui să stăm în case, că vom avea morți. Lovești poporul în firea lui”.

„Suntem într-un război care abia a început, se va generaliza în toată lumea. Factorul medical a fost capturat de cel politic”, a spus Puric, adăugând: „La Colectiv a fost un asasinat, o lovitură de stat. Eu, când am spus «haimanalele de la Colectiv», nu m-am referit la acei tineri, ci la cei care au purtat pancarte cu «Jos Patriarhul, jos Biserica!». A fost o repetiție pentru ce este acum. Trăim într-o societate ordinărită, fără scrupule”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri