„Mark Chapman, fan Beatles, l-a rugat pe Lennon să-i semneze o copie a albumului Double Fantasy, chiar în fața apartamentului său din New York, pe 8 decembrie 1980. Cinci ore mai târziu, Chapman, care l-a așteptat să se întoarcă acasă, îl împușcă mortal pe fostul Beatle. Discul semnat a fost rechiziționat de NYPD ca probă în ancheta privind crima. Însemnele poliției apar acum pe copertă și își certifică astfel achiziția. Licitația se face online, a început azi dimineață, de la 400 de mii de dolari. Nu știm încă până la ce sumă va ajunge, dar am verificat în urmă cu câteva minute, până acum nu a licitat nimeni”, transmite Alex Anghel, de la Smart Radio.

Discul semnat de John Lennon pentru bărbatul care l-a asasinat, scos la licitație. Exemplarul cu autograf a fost folosit ca probă în ancheta poliţiei.

Albumul pe care John Lennon i l-a semnat lui Mark Chapman, criminalul său, e scos la licitație, potrivit alephnews.ro.

Ce se întâmplă în prezent cu ucigașul lui John Lennon

„Lui i s-a refuzat eliberarea condiţionată pentru a 11-a oară, vara asta. Comisia de eliberare se teme că Chapman reprezintă încă un pericol pentru societate. Între timp, criminalul spune că l-a descoperit pe Iisus şi că îi e ruşine pentru faptele sale. El și-a cerut scuze și față de Yoko Ono, pentru durerea pe care i-a cauzat-o și crede că merita pedeapsa cu moartea pentru fapta sa. Peste doi ani își va încerca totuși din nou norocul, la o eliberare condiționată”, a adăugat Alex Anghel.

 

 

 

 

181 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here