Caută
Close this search box.

CFR a anuţat că traficul feroviar va avea unele restricţii în zilele de 2,3, 7 şi 8 decembrie. Zonele afectate

Circulaţia feroviară va fi temporar închisă în zilele de 2,3, 7 şi 8 decembrie, pe tronsoanele Teiuş – Coşlariu şi Teiuş – Pod Mureş – în direcţia Blaj, întrucât în zonă se vor amplasa grinzi pentru construirea unui pasaj din autostrada Sebeş-Turda. În cele patru zile, călătorii care vor circula cu patru trenuri ale CFR, în intervalul orar 11:40 – 15:40, vor fi transpordaţi cu autobuzele, anunţă CFR SA.

„În zilele de 02 – 03 decembrie 2020 şi 07 – 08 decembrie 2020, S.C. AKTOR S.A va executa lucrări de amplasare a grinzilor pe pasajul rutier superior, aferent nodului rutier din zona staţiei Teius, parte a tronsonului de autostrada Sebeş – Turda, lucrări care necesită închiderea totală a circulaţiei feroviare pe distanţele Teiuş – Coşlariu şi Teiuş – Pod Mureş (în direcţia Blaj), între orele 11:40 – 15:40” informează compania naţională de cău ferate într-un comunicat dat publicităţii luni.

Conform sursei citate, constructorul care realizează lucrările la autostradă va asigura transbordare cu mijloace auto a călătorilor din patru trenuri. Autobuzele folosite pentru transbordare vor fi inscripţionate „Cursă specială CFR” şi vor fi însoţite de personalul CFR Călători Braşov, care va supraveghea şi operaţiunile de îmbarcare. Călătorii vor fi dirijaţi în staţiile de îmbarcare/debarcare auto de către personalul regionalei de căi ferate Braşov, care va urmări şi supraveghea operaţiunile de îmbarcare/debarcare a călătorilor în staţiile Copşa Mică, Blaj şi Teiuş, iar în situaţia în care intervin întârzieri în circulaţia autobuzelor pentru transbordare, personalul SRCF Braşov va asigura coordonarea traficul feroviar, în funcţie de ora de sosire a autobuzelor.

Conform CFR, circulaţia a patru trenuri va fi afectată de aceste lucrări. Este vorba despre -trenul IR 1745 (care va circula ca tren IR 12745) – transbordare pe distanţa Copşa Mică – Teiuş. Călătorii vor fi preluaţi de pe platforma din spatele clădirii staţiei şi vor fi debarcaţi pe platforma din spatele clădirii de la Teius. Autobuzele vor mai opri în spatele staţiei Blaj pentru debarcare/îmbarcare călători, conform orarului de mers al trenului 1745.

¨ IR 1746 (care va circula ca tren IR 12746) – transbordare pe distanţa Teiuş – Copşa Mică. Pasagerii vor fi preluaţi de pe platforma din spatele clădirii staţiei şi vor fi debarcaţi pe platforma din spatele clădiri de la Teiuş. Autobuzele vor mai opri în spatele staţiei Blaj pentru debarcare/îmbarcare călători, conform orarului de mers al trenului 1745.

¨ Regio 3511 (care va circula ca tren R 12325) – transbordare pe distanţa Blaj – Teiuş. Călătorii vor fi preluaţi de pe platforma din spatele clădirii staţiei şi vor fi debarcaţi pe platforma din spatele clădiri de la Teiuş. Autobuzele vor mai opri pe traseul rutier pentru îmbarcare/debarcare călători din Hm Crăciunel şi PO Cistei (preluarea calatorilor se va face din staţiile de autobuz, aferente celor două localităţi), conform orarului de mers al trenului 3511.

¨ Regio 3514 (care va circula ca tren R 12326) – transbordare pe distanta Teiuş – Blaj. Călătorii vor fi preluaţi de pe platforma din spatele clădirii staţiei şi vor fi debarcaţi pe platforma din spatele clădiri de la Teiuş. Autobuzele vor mai opri pe traseul rutier pentru îmbarcare/debarcare călători din Hm Crăciunel şi PO Cistei (preluarea călătorilor se va face din staţiile de autobuz, aferente celor două localităţi), conform orarului de mers al trenului 3511.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri