Caută
Close this search box.

Ciolacu a subtilizat faptele Cabinetului Dăncilă si le-a trecut la Cabinetul Grindeanu

ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut în plenul Parlamentului că România a fost pe locul 2 în UE, la creșterea economică, „când prim-ministru era Sorin Grindeanu”. Această realizare era atribuită anterior tot de PSD, însă Guvernului Dăncilă.

„În timpul guvernării PSD, când prim ministru era Sorin Grindeanu, am dus România pe locul 2 în UE, la creșterea economică. În timpul PNL, ați dus România tot pe locul 2, dar la decese provocate de coronavirus”, i-a spus Ciolacu lui Ludovic Orban.

„România se găsește pe locul 18 în țările UE, în ce privește rata infectărilor. Măsurile pe care le luăm sunt dictate de obligația de a apăra sănătatea oamenilor. Când ai 10.000 de cazuri pe zi, nu se poate să nu iei măsuri, care să protejeze viața românilor”, a reacționat Orban.

Însă Viorica Dăncilă, nu Sorin Grindeanu, a fost cea care a susținut că România a ajuns pe locul 2 în UE, la creșterea economică, observă Aktual24. Acest lucru ar fi avut loc la începutul anului 2019, doi ani după ce Grindeanu a fost demis din funcția de premier, chiar de către PSD.

„Avem a doua cea mai mare creștere economică din UE, pe primul trimestru al acestui an. Este un avans sustenabil, la care au contribuit aproape toate ramurile economiei”, spunea Dăncilă, la dezbaterea „Upgrade România: marile proiecte de investiții în 2019” în iunie 2019,  conform Mediafax.

Viorica Dăncilă a fost eliminată de Echipa Ciolacu, de pe listele PSD la parlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri