Caută
Close this search box.

Ciolacu (PSD): Dl. Rafila ne-a spus că peste două zile vor fi 10.000 de cazuri. Alegerile trebuie amânate!

alexandru rafila

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut că peste câteva zile, miercuri sau joi, se va ajunge la „8.000 – 10.000 de cazuri pe zi”.

„Dl Rafila ne-a spus clar că o să fie un blocaj într-o săptămână, două, mai mult ca sigur. Miercuri sau joi este preconizat să ajungem la 8.000-10.000 de… Asta este prognoza specialiștilor (…) Categoric, te duce mintea că această campanie în plină pandemie nu poate decât amplifice numărul de îmbolnăviri. Categoric alegerile ar fi trebuit amânate, să nu se organizeze pe 6 decembrie”, a declarat Ciolacu.

El a mai susținut că președinții de consilii județene și primarii de mari orașe au PSD au reclamat, la o ședință a PSD, faptul că în teritoriu nu există medicamentele necesare pentru tratarea tuturor pacienților diagnosticați cu COVID-19.

„Categoric campania electorală nu este o măsură de a opri acest trend ascendent. Am văzut declarațiile premierului, că cei care se îmbolnăvesc sunt de vină (…) Nu știu ce fel de exprimare a fost. Asta a spus primul ministru.

Astăzi am avut un Birou Permanent Național unde au participat mai mulți președinți de Consilii Județene și primari de municipii reședință de județ. Marea îngrijorare era – ei au în subordine spitalele județene – nu există medicamente pentru combaterea COVID. Există județe cu câte 2-300 de cazuri și au medicamente pentru 10 pacienți”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o emisiune la TVR.

Șeful PSD s-a mai arătat convins că după alegeri va fi introdusă carantină națională. ”Da, categoric va fi lockdown, altfel cum să oprească asta?”, s-a întrebat retoric Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri