Caută
Close this search box.

Ciutacu spune că Anca Alexandrescu i-a nenorocit pe toţi cei pe care i-a consiliat

victor ciutacu

Victor Ciutacu, realizator la România TV, lansează un atac violent la adresa Ancăi Alexandrescu, fosta consilieră a liderilor PSD și actuală realizatoarea la Realitatea Plus.

Într-un comentariu în care își manifestă satisfacția față de arestarea fostului deputat PSD, Cristian Rizea, Ciutacu spune despre Anca Alexandrescu că este sifonăreasă și că „le-a mai și manglit arhiva de documente” celor pe care i-a consiliat.

„Rizea e singurul fugar pe goana de care nu-mi pare rău că vine pachet la brutăria din țărișoară. Pentru că e prost, pentru că e sifon, pentru că e mitoman, pentru că e mincinos și, rezumând, pentru că e un gunoi. Mă lasă rece conflictele lui cu bogații momentului și încercările de a-i extorca, la fel cum mi se rupe că are familie.

Ce a făcut el în ultimele săptămâni, distrugând alte familii, în colaborare cu sifonăreasa aia, care o arde fată mare pe tv, după ce a nenorocit toți demnitarii pe care i-a consiliat și le-a mai și manglit arhiva de documente, depășește orice limită a acceptabilului.

Exista, pe vremuri, o anumită demnitate a hoțului. Viermele ăsta penibil și exhibiționist nici măcar asta n-are. Și, dacă va ajunge pe cameră, la Rahova, mi-e teamă că nu se va tăvăli lasciv, pe un pat cu flori”, a scris Victor Ciutacu, pe Facebook.

Anca Alexandrescu a realizat un amplu serial cu dezvăluirile fugarului Cristian Rizea. Alexandrescu i-a consiliat de-a lungul timpului pe Adrian Năstase, Victor Ponta, Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri