Caută
Close this search box.

Clinceni şi Berceni sunt următoarele două comune ilfovene care intră în carantină

cliceni

Comuna Berceni intră în carantină de mâine, de la ora 22:00. Decizia a fost luată după ce rata de incidență a ajuns la 10,11 la mia de locuitori. Anunțul a fost făcut chiar de primar, care atrage atenția asupra faptului că oamenii vor putea circula doar pe baza declarației pe propria răspundere.

Se discută adoptarea aceleiași măsuri și pentru comuna Clinceni, tot din judeţul Ilfov, gradul de incidență al cazurilor la mia de locuitori fiind de asemenea foarte ridicat, informează Ziare.com.

„Oricât ne-am fi dorit ca evoluția cazurilor de COVID-19 să aibă un trend descendent, se pare că ne alăturăm celorlalte localități din Ilfov care intră în carantină.

Drept urmare, vă aduc la cunoștință că, începând de mâine, ora 22:00, vom putea circula doar pe bază de adeverință de la angajator sau adeverință pe propria răspundere.

Astăzi, incidența de infectare a fost de 10,11/1000 locuitori. Prin eforturi comune vom reuși însă să depășim aceste momente și să revenim la normal, așa cum ne dorim cu toții”, a scris Gheorghe Covrigea, primarul comunei Berceni.

Județul Ilfov se apropie de 7 cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 la mia de locuitori. Berceni și Clinceni sunt cele mai afectate localități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri