Caută
Close this search box.

Clotilde Armand: Daniel Doboș nu este consilierul meu, nu a fost și nu va fi

Informația dată publicității ieri, de FLUX 24 cum că un condamndat pentru dublă crimă în Germania a devenit consilierul personal al primarului sectorului 1 este negată de Clotilde Armand. Într-o postare pe pagina sa de FB, actualul primar scrie:

Daniel Doboș nu este consilierul meu, nu a fost și nu va fi. Fiți foarte atenți: Tot ce ați citit despre această temă în ultimele 24 de ore este fake news.

Atât. Două rânduri care ar trebui să liniștească furtuna iscată de dezvăluirile FLUX 24. Postarea e surprinzător de scurtă pe un așa subiect, mai ales că vine de la un om care postează chiar și de multe ori pe zi, pe teme nu mereu prea ofertante.

Ieri, un comunicat de presă de la Primăria Sectorului 1 încerca, de asemenea, să lămurească lucrurile.

„Consilierii personali ai primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, nu au fost numiți în funcție, deoarece Organigrama aparatului de specialitate al primarului Sectorului 1, votată de vechiul consiliu local, nu oferă această posibilitate. Menționăm că, în forma actuală a Organigramei, la Serviciul Cabinet Primar nu sunt prevăzute posturi contractuale care pot fi ocupate pe perioadă determinată, fără concurs sau examen, pe care ar putea fi numiți consilierii personali ai edilului Sectorului 1.“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri