Caută
Close this search box.

CNN afirmă că Trump capătă o mentalitate de buncăr, în timp ce lumea merge înainte

trump

Agenda publică a președintelui Donald Trump a fost „fără evenimente publice” marți şi este pentru a zecea oară de la alegeri când aceste cuvinte au apărut în programul său oficial zilnic.

Nu a răspuns la nici o întrebare din partea reporterilor, nu a invitat nici un fotoreporter în Biroul Oval și nu s-a aventurat mai departe de terenul său de golf, de la 40 de kilometri de Casa Albă, din Virginia.

Planurile de retragere a trupelor din Afganistan și Irak, pe care le-a analizat mult, au fost anunțate de un nou șef al Pentagonului, a cărui numire Trump a dezvăluit-o acum o săptămână, printr-un tweet. Nici una dintre aceste circumstanţe nu justifică prezenţa președintelui în autosechestrare, în interiorul Casei Albe.

Trump chiar și-a anulat planurile de a călători la Mar-a-Lago, pentru Ziua Recunoștinței, au declarat oficialii Administrației, pentru CNN. Președintele și prima doamnă ar fi trebuit să-și petreacă vacanța în stațiunea lor din sudul Floridei, dar au decis să rămână în Washington.

„Se simte o mentalitate ca de buncăr”, a declarat un oficial de la Casa Albă, înainte ca această decizie să fie făcută publică.

Chiar dacă muncitorii demontează și îndepărtează gardurile temporare din plasă metalică, care înconjurau Casa Albă în ziua alegerilor, președintele rămâne fortificat în interiorul clădirii, în timp ce continuă să nege pierderea alegerilor în fața președintelui ales Joe Biden.

Când se uită pe ferestrele orientate spre nord, poate vedea pregătirile pentru ridicarea postamentului de la parada inaugurală a lui Biden, aceeași situaţie în care s-a aflat şi el, în urmă cu patru ani, pe peluza Casei Albe.

Când se aventurează la parter, pentru întâlniri în Biroul Oval, rămâne deseori seara târziu, cu eforturile sale juridice haotice, întrebându-se de ce nu sunt mai mulți dintre apărătorii săi la televizor.

În cadrul unei sesiuni deosebit de aprinse de discuţii, managerul său adjunct de campanie l-a acuzat pe avocatul său personal, Rudy Giuliani, care era la difuzor, că este un „f**king a**hole”.

De câteva zile, se vorbește despre o apariție publică, dar puține s-au concretizat de când Biden a fost anunţat câștigătorul alegerilor, în proiecţiile mass-media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri