Caută
Close this search box.

Coronavirus: Toți angajații Primăriei Baia-Mare au fost testați

Angajaţilor Primăriei municipiului Baia Mare şi celor aflaţi în serviciile publice li se recoltează teste COVID-19, în acest sens o şcoală gimnazială fiind transformată provizoriu în centru de recoltare, a informat, luni, primarul Cătălin Cherecheş.

Potrivit edilului, personalul executiv al Primăriei, dar şi cel din serviciile publice, creşe şi alte structuri ale autorităţii locale se află într-un proces de testare pe platforma iniţiată de Consiliul Judeţean Maramureş şi Administraţia Locală a Municipiului Baia Mare.

Conform deciziilor autorităţii naţionale, clădirile proprietate a municipiului şi care se află în administrarea unităţilor de învăţământ nu sunt folosite în această perioadă, activitatea didactică desfăşurându-se online. Ţinând cont de aceste aspecte, dar şi de nevoia ca autoritatea locală să îşi desfăşoare activitatea şi în acest interval orar în care au loc testările, s-a comunicat conducerii şcolii ‘Lucian Blaga’ să asigure accesul angajaţilor din administraţie la parterul clădirii de pe strada Progresului. În intervalul ora 7,00 – 11,00, luni, aici se desfăşoară, în condiţii de securitate sanitară, testările pentru COVID-19„, a precizat Cătălin Cherecheş, potrivit Agerpres.

Acesta a subliniat că testările se desfăşoară prin metoda pulling, test cu 8 eşantioane.

Administraţia Locală a Municipiului Baia Mare va asigura curăţenia, dezinfectarea şi sterilizarea spaţiilor utilizate după finalizarea activităţii de testare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri