Femeia incendiată într-un geamantan și-a găsit sfârșitul într-un apartament din cartierul Ferentari care aparținea chiar celor acuzați că au ucis-o. Principalii suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Giurgiu. Ei au susținut că au vrut să o resusciteze pe femeie, nu să o ucidă.

Astăzi, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Andreea Albu, a afirmat că autorii și-au recunoscut parțial faptele, însă declarațiile acestora vor fi coroborate cu probele din acest dosar.

Pe de altă parte, crima ar fi survenit în urma unor neînţelegeri intervenite între aceştia în interiorul locuinţei, care, susține sursa citată, au existat mai demult între aceștia însă, în ziua omorului, s-ar fi amplificat. Sabinei i s-ar fi aplicat mai multe lovituri, inclusiv cu un obiect tăietor, decesul victimei intervenind din cauza șocului hemoragic și traumatic.

„Cercetările au stabilit că între membrii acestei familii şi victimă, de-a lungul timpului, au intervenit neînţelegeri care s-au amplificat şi au condus la lovirea victimei în diferite zone ale corpului, cu pumnii, picioarele şi cu un obiect tăietor, atât de către Constantin Samira, cât şi de către Constantin Elena şi Dinu Giani. Constatând decesul victimei, cei trei au hotărât să introducă corpul într-un geamantan, pe care ulterior l-au transportat cu autoturismul în cauză la locul incendierii. Până la acest moment, la dosarul cauzei, nu a fost depus buletinul de analiză toxicologică. La acest moment, nu există nicio dovadă certă a faptului că victima ar fi ingerat o substanţă toxică”, a afirmat sursa citată.

200 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here