Caută
Close this search box.

CTP, reclamat la CNCD după jignirile la adresa Patriarhului Daniel

ctp

CTP a fost reclamat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) după ce a spus despre Patriarhul Daniel că „pentru a proşti oamenii, şarlatanul Daniel n-are nevoie de matematică, nici de logică”.

Reprezentanţii asociaţiei „Neamunit” anunţă că au depus o plângere la CNCD împotriva jurnalistului Cristian Tudor Popescu, care, prin declaraţiile sale, ar fi jignit întreaga suflare creştin-ortodoxă, scrie libertatea.ro, preluată de Adevărul. „Aceste declaraţii au declanşat prin virulenţa lor un val de ură împotriva Bisericii Ortodoxe şi a noastră, a credincioşilor de rând.

Din perspectiva limbajului folosit, numitul C.T. Popescu a ales pluralul general al substantivelor, şi nu singularul, tocmai pentru a nu se rezuma la o singură persoană sau chiar la un grup de persoane, ci a înţeles să ne prejudicieze pe toţi cetăţenii care au ales ca religie ortodoxia”, susţine asociaţia Neamunit.

CTP a stârnit numeroase reacţii din partea susţinătorilor BOR, după ce l-a atacat pe patriarhul Daniel, spunând că “pentru a prosti oamenii, şarlatanul Daniel n-are nevoie de matematică, nici de logică”.

O replică dură la declaraţiile lui CTP a venit de la purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, care a condamnat ”atacurile furibunde şi imunde la adresa Bisericii”.

Un răspuns

  1. ADICA CU CE L-A JIGNIT ???? UN TURNATOR TOT UN TURNATOR RAMANE CHIAR SI CIND PUPA CRUCEA SI MERGE IN MERCEDES !!!
    CNCD ??? CE POATE JUDECA ASTIA CORECT ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri