Caută
Close this search box.

Cum circulă premierul între Dobroești, localitatea carantinată, și Palatul Victoria

Înainte de a pleca spre Capitală, către Palatul Victoria din Dobroești, localitatea unde domiciliază aflată în carantină, premierul Ludovic Orban a declarat că nu va folosi o declarație pe propria răspundere, ci va circula cu legitimația de serviciu.

Carantinarea localităților este făcută la propunerea DSP.

Dacă așa au propus cei de la Direcția de Sănătate Publică, în baza metodologiei INSP, înseamnă că trebuiau carantinate”, a declarat premierul.

”E adevărat că o parte importantă dintre cei care locuiesc în aceste localități își petrec ziua în București și trebuie identificat locul de infectare în măsura în care este posibil”, a adăugat acesta.

Ludovic Orban nu a fost oprit de filtrul de poliție, la plecarea din Dobroești

În ciuda faptului că la toate intrările și ieșirile din localitate sunt organizate filtre de poliție unde sunt verificate declarațiile pe propria răspundere, mașina în care se afla premierul nu a fost oprită, deși legislația spune foarte clar că toate autovehiculele care intră și ies dintr-o localitate aflată în carantină trebuie oprite pentru verificări, potrivit Antena 3.

Premierul a trecut mai exact prin fața filtrului de poliție, oamenii legii neavând intenția de a-l opri în trafic, deși zilele trecute chiar el declara că va trece prin filtru unde va arăta legitimația de serviciu, pentru a se conforma legilor în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri