Dan Tudorache, fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei, a anunţat, sâmbătă, că s-a autosuspendat din Partidul Social Democrat.

„În lumina evenimentelor recente, am luat decizia de a mă suspenda din PSD. Sunt nevinovat şi sper ca Justiţia să facă lumină cât mai repede în acest dosar. Nu doresc să pun în pericol şansele reale de câştigare a alegerilor parlamentare, pe care le are partidul al cărui membru sunt de peste 20 de ani şi în slujba căruia mi-am pus toată activitatea politică”, a scris Tudorache, pe pagina sa de Facebook.

În lumina evenimentelor recente, am luat decizia de a mă suspenda din PSD.
Sunt nevinovat și sper ca Justiția să facă lumină cât mai repede în acest dosar.
Nu doresc să pun în pericol șansele reale de câștigare a alegerilor parlamentare, pe care le are partidul al cărui membru sunt de peste 20 de ani și în slujba căruia mi-am pus toată activitatea politică.
Până la sfârșitul anului, atribuțiile de președinte PSD Sector 1 vor fi preluate de președintele executiv” – este textul postat de Tudorache, sâmbătă, pe facebook.

Citește și: Fostul primar Dan Tudorache, plasat sub control judiciar

Sâmbătă dimineaţa, procurorii DNA – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au anunţat că au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Dan Tudorache, la data faptelor primar, anterior deputat, viceprimar al Primăriei Sectorului 1 Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă şi spălare a banilor.

407 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here