Caută
Close this search box.

Daniel Florea, la DNA: Am fost rugat să vin în calitate de martor

dna

Daniel Florea a afirmat, joi, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că a fost chemat de procurori pentru a fi audiat în calitate de martor.

„Am fost sunat, rugat să vin în calitate de martor, asta am făcut”, a spus, joi, 19 noiembrie, Daniel Florea.

„Deocamdată, nici eu nu ştiu absolut nimic. (…) Decât în calitate de martor, dar nu ştiu în ce dosar”, a precizat Daniel Florea.

„În urma solicitărilor venite din partea mass-media, vă aducem la cunoştinţă că ofiţeri ai Poliţiei Judiciare din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au ridicat documente financiar-contabile de la societatea Economat SRL, dar şi alte documente din cadrul Primăriei Sectorului 5, de la departamentele de specialitate, legate de relaţia cu această societate comercială. Acţiunea ofiţerilor Poliţiei Judiciare din cadrul DNA are legătura cu achiziţia de tablete făcută de Economat SRL”, se arată într-un răspuns al Primăriei Sectorului 5, potrivit Agerpres.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție efectuează cercetări în două cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate corupției, presupus săvârșite în cursul anului 2020 și anterior. În cursul zilei de 19 noiembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 38 de locații situate pe raza municipiului București și județul Ilfov, din care două sunt entități aflate în subordinea unor primării de sector, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, a transmis DNA într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri