Caută
Close this search box.

„Doamna doctor Adam” le-a impus studenţilor să-i cânte „La mulţi ani!”

doamna doctor adam

Profesoara Mădălina Adam, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, supranumită „doamna doctor Adam”, ajunsă celebră pe Internet pentru că a încercat să le impună o titulatură de adresare studenților, nu este la prima ispravă.

Mai mulți studenți au povestit pentru Ziare.com care a fost comportamentul profesoarei de-a lungul timpului, la cursuri. Ei arată că, de obicei, totul decurge bine, însă există situațîi când lucrurile scapă de sub control.

Un student spune că profesoara Adam nu pare să fie în totalitate conștientă de acțiunile și vorbele ei și oferă un exemplu, de la ultima lucrare practică, de luni, 9 noiembrie.

El spune că a observat un comportament bizar, iar profesoara a părut foarte deranjată că studențîi nu au știut că duminică, 8 noiembrie, a fost ziua ei de naștere.

„Ne-a pus să îi cântăm la mulți ani și s-a și enervat pe noi, că nu fredonăm frumos, în cor, în condițiile în care eram într-o conferință pe Zoom. Tot luni, doamna doctor ne-a pus întrebări din lecția pe care urma să ne-o predea și s-a enervat că nu știam mereu să îi răspundem, adresându-ne mici jigniri”.

„Ne-am putut înțelege cu ea și nu a părut deranjată că unii colegi i se adresau cu doamna profesoară, în loc de doamna doctor. Singură problema sesizabilă de la alte lucrări practice a fost că nu lua în seamă studențîi străini și ne punea absență dacă nu aveam microfonul funcțional sau dacă întârziam câteva minute la oră”.

O altă problemă pe care o sesizează studențîi la lucrările cu „doamna doctor Adam” ține tot de problemele tehnice. „Ieșeam din conferința de Zoom, iar ea nu ne mai lăsa să intrăm, pe motiv că se chinuie și obosește predând și noi ne distrăm și nu stăm la oră”.

Printre studenți circulă informația conform căreia profesoara Adam ar suferi de o afecțiune psihică, însă conducerea Universității a infirmat această speculație. „Am auzit doar zvonuri, dar nu există o baza medicală”, a mai declarat unul dintre studenți.

Într-o altă înregistrare ajunsă celebră printre studenți, doctorul Mădălina Adam vorbește incoerent despre o pisică și își roagă studențîi să-i transmită unui alt profesor „că voi sunteți de la studenta Niculiţe, care nu vrea să iasă de sub trotinetă”.

„E pisica mea, vă rog să nu vă luați de ea, vă rog foarte mult. O cheamă Poli și este porumbel, de obicei e turturică, mi se spune chiar și papagal”, spune profesoara, în înregistrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri