Caută
Close this search box.

Donald Trump admite pentru prima dată că Joe Biden l-a învins

donald trump

Donald Trump a părut pentru prima dată că admite că, în alegerile din SUA, Joe Biden a câștigat şi este preşedinte ales.

El a admis acest lucru într-un tweet, împreună cu mai multe afirmații nefondate, spunând votul a fost direcţionat în mod nedrept și în mod deliberat împotriva lui.

Trump a scris despre succesorul său, conform Sky News:

„A câștigat pentru că alegerile au fost trucate.

FĂRĂ PRIVITORI SAU OBSERVATORI DE VOT permiși, votul contorizat de o companie privată de stângă radicală, Dominion, cu o reputație proastă și echipamente care nici măcar nu s-ar putea califica pentru Texas (pe care l-am câștigat lejer!), Fake & Media Tăcută & multe altele!”, a scris Trump.

Este o recunoaștere semnificativă din partea lui Trump, care, deși a pierdut Colegiul Electoral cu 74 de electori și votul popular cu 5 milioane de votanţi în minus, a refuzat să urmeze tradiția și să accepte rezultatul.

Săptămâna trecută, el a devenit primul președinte din 1992 care nu a reușit să fie reales, în urma unor proiecții pe care Biden le-ar fi răsturnat cu succes în statele-cheie Pennsylvania, Arizona și Georgia, pentru a câștiga Casa Albă.

De atunci, Donald Trump a lansat acţiuni legale și a încercat să submineze validitatea rezultatului, dar nu a reușit să producă nici o probă semnificativă a fraudei cu buletinele de vot și a fraudei electorale, în general, pe care o invocă acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri