Caută
Close this search box.

După ce s-a vindecat de coronavirus, Simona Halepe atacată de negaţionişti. „Ce sumă ţi-au oferit ca să minţi lumea?”

simona halep

Oamenii care nu cred în virusul SARS- COV – 2 au atacat-o pe Simona Halep, după ce aceasta a postat pe rețelele de socializare o poză cu medicii de la Institutul „Matei Balş”.

Tenismena le-a mulțumit medicilor pentru perioada când ea a fost bolnavă de coronavirus și doctorii i-au oferit tot sprijinul.

Conspirationistii s-au întrecut în tot felul de mesaje negative la adresa Simonei Halep, pe pagina de socializare a sportivei.

Iată câteva dintre ele:

„Păcat. Îmi erai simpatică, dar m-ai dezamăgit. Știu că ai făcut bani, e meritul tău, dar să iei partea la mascarada covid…
Trist”

Nu e vorba de bani, nu fiți naivi. E vorba de numărul mare de urmăritori și de a convinge lumea de existența acestui virus. Astfel de postări vor apărea tot mai des”

„Doamne. Și tu ai picat în plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut”

„Stai că îți dau unfollow. Acum că te-ai vindecat de Covid, sper că te-ai vindecat și de bani”

„Cum de se îmbolnăvesc doar persoane cunoscute, apoi se vindecă miraculos? Oare nu mai există răceală?”

„Bravo, Simona! Tu mai lipseai, ca simbol național, să le faci reclamă. Ce sumă ți-au oferit, să minți o lume întreagă? Păcat”

„Îmi pare rău să o spun și totuși am s-o fac. E păcat să cazi în aceeași plasă, cum au căzut și alte vedete TV și funcționari, jurnaliști, totul se rezumă la bani. Multe cazuri de coronavirus sunt false. E trist ce se întâmplă”.

Simona Halep anunțase pe 31 octombrie că s-a îmbolnăvit de coronavirus, iar la peste o săptămână distanță sportiva a scris un mesaj, pe rețele de socializare, în care a spus, săraca fată, un singur lucru (şi ne bucurăm pentru ea): că s-a vindecat de această boală. Atât i-a trebuit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri