Caută
Close this search box.

Echipa Norvegiei nu a decolat de la Oslo pentru meciul cu România de duminică, din cauza COVID

Autorităţile din Norvegia au decis, sâmbătă, să nu permită ieşirea din ţară a echipei naţionale de fotbal, care trebuia să vină la Bucureşti, pentru meciul cu România, din Liga Naţiunilor, din cauza situaţiei legate de pandemia COVID-19, a anunţat federaţia de la Oslo, citată de site-ul FRF.

Zborul de sâmbătă al norvegienilor a fost anulat, iar delegaţia rămâne în ţară şi aşteaptă o nouă evaluare a situaţiei din partea autorităţilor, fiind în contact permanent şi cu UEFA.

În aceste condiţii, conferinţa de presă şi antrenamentul oficial ale Norvegiei, programate sâmbătă, la Arena Naţionala din Bucureşti, se anulează. Antrenamentul oficial al nordicilor era programat de la ora 18.45, iar conferinţa de presă de la ora 20.00.

Un component al echipei naţionale a Norvegiei a fost testat pozitiv la COVID-19 înaintea meciului cu România, a anunţat, vineri, Federaţia norvegiană de fotbal pe site-ul său oficial (NFF). Ulterior forul scandinav a precizat că este vorba de Omar Elabdellaoui.

Prima reprezentativă a României va juca împotriva Norvegiei pe 15 noiembrie, de la ora 21.45 (Arena Naţională, Bucureşti), şi a Irlandei de Nord, pe 18 noiembrie, de la ora 21.45 (Windsor Park, Belfast), ambele meciuri în Liga Naţiunilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri