Caută
Close this search box.

Emanuel Ungureanu, USR: ”Iohannis nu se mai gândește la Orban ca premier. Rezultatul alegerilor va pune capac pe sicriul politic al lui Ludovic Orban”

Emanuel Ungureanu, deputat USR, vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a lansat joi seara atacuri neașteptate și extrem de virulente la adresa premierului Ludovic Orban, vorbind despre acesta ca de o ”catastrofă”, totul într-o emisiune în direct a Antenei 3. Liderul USR a profețit că președintele Klaus Iohannis va schimba premierul, după alegerile din 6 decembrie, când PNL ”va eșua”.

”Eu cred că domnul Iohannis nu se gândește să îl mai pună pe Ludovic Orban premier, iar rezultatul de pe 6 decembrie va pune capacul peste sicriul politic al lui Ludovic Orban. Ce să caute Nelu Tătaru într-un guvern? Ia, să îl întrebați dacă a luat șpagă vreodată. I se spunea ”doctorul apedincită”. ”, a spus Emanuel Ungureanu. ”Iar dacă va spun e că nu a luat șpagă, atunci spuneți-i, vă rog, să-mi dea mie un telefon!”  a adăugat, în direct, deputatul Ungureanu, cel care deschide listele USR pentru Camera Deputaților la Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri