Caută
Close this search box.

FOTO. Dezvăluiri-bombă, în premieră, la TV. Lazarus spune că știe exact cine ar fi ”Simona”, fata ucisă și incendiată!

După cum știe toată lumea, criminaliștii au întocmit deja portretul robot al femeii găsite într-o valiză în flăcări, vineri seara, pe marginea unui drum național din județul Giurgiu.

Prin urmare, Poliția face apel la cei care recunosc persoana din imagine (vezi FOTO MAI JOS, în cuprinsul materialului), sau descrierea făcută, să sune la 112. Este vorba despre o femeie cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, de cel mult 1.65 înălțime și în jur de 50 de kilograme.

Tânăra avea părul șaten, drept, iar ca semn distinctiv – un incisiv lateral lipsă, în dreapta, sus.

Vineri seară, şoferii care treceau prin zonă au văzut ceea ce părea a fi un om ars, în şanţul de pe marginea drumului. Echipajele ISU ajunse la faţa locului au constatat că era cadavrul unei femei, într-o valiză. Criminaliştii au stabilit că femeia a fost ucisă înainte de a fi incendiată.

Lucrurile nu sunt deloc clare și nici declaarate oficial. Dar pista dezvăluită marți seara, în direct, la TV, nu poate – deloc – să nu fie luată în seamă. Marți seara, într-o emisiune în direct (la care au mai participat Dumitru Coarnă, Alecu Racoviceanu, Tudorel Butoi, Sorin Roșca Stănescu și alții), jurnalistul și investigatorul Luis Lazarus  surprins pe toată lumea când a afirmat sus și tare că știe cine e tânăra ucisă, ba chiar deține și fotografii ale acesteia (vezi FOTO principală) și, în plus, îi cunoaște întreaga poveste. Ea s-ar numi Simona, nu are pe nimeni în afara unui bunic, care ar fi și declarat-o dispărută.

Toate semnalmentele ”Simonei” descoperite de Lazarus corespund perfect celor date de poliție. Simona, fata dispărută, a locuit în Vitan, a lucrat în Centrul Vechi din București, apoi a rămas fără slujbă în pandemie, apoi a locuit cu prietenul său – un presupus hoț de telefoane – care ar putea fi și autorul faptei.

Dezbaterile continuă, iar Poliția, din câte s-au spus, a preluat pista, dacă nu cumva a avut-o încă mai devreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri