Caută
Close this search box.

FOTO. Simona Halep dă o super lovitură! Nimeni nu se aștepta la asta. Abia acum s-a aflat

Simona Halep (loc 2 WTA) are planuri mari în materie de investiții. Mult îndrăgita jucătoare a muncit din greu, a luptat enorm în – poate – cel mai greu și solicitant sport, iar acum a strâns, prin forțele proprii, o avere de peste 31 de milioane de euro câștigați în tenis.

Marea campionă în vârstă de 29 de ani ar fi investit aproximativ 500.000 de euro în niște terenuri din județul Constanța și urmează să scoată un vin care să îi poarte numele, transmite ziare.com

Conform sursei menționate, Simona Halep speră să obțină un vin de calitate pe care să-l vândă sub propria marcă în anii următori. Trebuie menționat că de afacere s-ar ocupa doi nepoți ai familiei Halep.

Cum se simte Simo după ce a luat COVID

Antrenorul său rupe tăcerea și a spus ce simptome are sportiva. Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a dat informații de ultimă oră despre starea sa de sănătate.

Potrivit acestuia, Simona are simptome medii și nu știe de unde a luat virusul. Antrenorul spune că Simona a fost foarte atentă și a respectat mereu regulile.

„Simona e în neregulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe.

E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata”, a declarat Artemon Apostu-Efremov.

Simona Halep a anunțat sâmbătă pe contul ei de Twitter că s-a infectat cu noul coronavirus

„Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19”, a scris Simona Halep: „Mă simt bine … vom trece prin asta împreună”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri