Caută
Close this search box.

Fratele prinţesei Diana a publicat o fotografie rară din copilărie cu sora sa

Charles Spencer i-a adus un omagiu prinţesei Diana, sora sa mai mare, publicând pe Twitter o fotografie din copilărie cu viitoarea prinţesă de Wales.

Potrivit Daily Mail, imaginea este din 1967. Lady Diana avea în jur de 6 ani şi Charles Spencer 4 ani.

Lady Diana, mama prinţilor William şi Harry, a murit pe 31 august 1997 la Paris, la vârsta de 36 de ani, într-un accident de maşină, la capătul unei curse în care maşina sa a fost urmărită de paparazzi. Ea divorţase un an mai devreme de prinţul Charles. Această fotografie din copilărie este rară dar nu inedită, aşa cum anunţă mass-media britanice. A fost prezentată pe un pliant pe care Charles Spencer l-a distribuit în timpul funeraliilor sorei sale.

Publicarea acestei fotografii vine a câteva zile după ce Charles Spencer a cerut BBC să deschidă o anchetă cu privire la un interviu al prinţesei Diana, difuzat pe post în 1995. Interviul, realizat de jurnalistul Martin Bashir, era şi despre căsătoria cu prinţul Charles, de care ea se despărţise atunci. În timpul acestui interviu prinţesa a rostit celebra frază, aluzie la Camilla Parker-Bowles, foarte apropiată de prinţul Charles: „Eram trei în acest mariaj, ceea ce înseamna prea mult”.

Aşa cum scrie Daily Mail, Charles Spencer îl acuză pe Martin Bashir că i-a prezentat documente false bancare pentru a-l face să creadă că apropiaţi ai familiei regale primeau plăţi pentru servicii de securitate în schimbul informaţiilor despre prinţesă. Aceste documente l-ar fi convins pe Charles Spencer să o pună pe sora sa în contact cu jurnalistul. Pe lângă anchetă, el cere postului să-şi ceară scuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri