Caută
Close this search box.

Grigore Timoce (Pro România): Statul trebuie să asigure mijloacele de supraviețuire fiecărui român

Grigore Timoce (Pro România Bistrița Năsăud) declară că statul ar trebui să asigure resursele financiare minime în perioada crizei pentru fiecare român din țară sau din străinătate. 

Am convingerea că Guvernul și Parlamentul trebuie să muncească pentru siguranța și bunăstarea românilor. Statul trebuie să asigure mijloacele de supraviețuire fiecărui român, indiferent de culoare politică, statut social sau etnie”, afirmă candidatul Pro România la Senat, cel care deschide lista organizației formațiunii politice din Bistrița-Năsăud.

Politicianul mai spune că, în contextul actual de criză generat de pandemia de coronavirus, statul ar trebui să asigure mijloacele de supraviețuire fiecărui cetățean.

Îmi doresc să asigurăm resursele financiare minime în perioada crizei pentru fiecare român din țară sau din străinătate.
Vom acorda 1500 RON lunar pentru fiecare membru al familiei, fără a depăși cuantumul de 4500 RON / familie, iar câte 2000 RON lunar pentru persoanele singure.
Suma care reprezintă acoperirea diferenței de la venitul persoanei și până la venitul minim de criză se acordă jumătate în bani și jumătate în tichete valorice pentru produse alimentare și sanitare de strictă necesitate”, scrie Grigore Timoce pe pagina sa de facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri