Caută
Close this search box.

Jucător de la Naţionala de tineret a lui Mutu are COVID

Un fotbalist din lotul echipei naţionale de tineret a României, aflat în cantonamentul de la Buftea pentru partida cu Danemarca din preliminariile Campionatului European Under 21 de anul viitor, a fost testat pozitiv la coronavirus, a anunţat, miercuri, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

„Din păcate, unul dintre jucătorii convocaţi pentru partida cu Danemarca a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Deşi a avut un test negativ la sosirea în cantonament, a doua zi dimineaţă fotbalistul a declarat că este contact direct cu o persoană ce în dimineaţa zilei respective a început să prezinte simptome.

Staff-ul medical a decis să îl izoleze. Astfel, jucătorul nu a interacţionat deloc cu ceilalţi fotbalişti din lot. Nu s-a antrenat, iar masa i-a fost dusă în cameră. Ieri a fost testat RT-PCR, iar în această dimineaţă rezultatul testului a sosit şi este pozitiv”, se menţionează pe site-ul citat de Agerpres..

FRF informează că toată delegaţia lotului Under 21 va efectua joi o nouă testare RT-PCR.

Selecţionata de tineret a României se confruntă pentru a doua oară cu cazuri de coronavirus. Astfel, în lotul care a participat în septembrie la partidele cu Ucraina şi Malta din preliminariile CE , au fost depistaţi pozitiv la COVID-19 nouă fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic.

Selecţionata U21 de fotbal a României întâlneşte pe 17 noiembrie, de la ora 20.30, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, reprezentativa Danemarcei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri