Caută
Close this search box.

Kanye West a cheltuit 9 milioane de lire la alegerile prezidențiale, pentru 60.000 de voturi

Kanye West

Rapper-ul Kanye West a cheltuit aproape 9 milioane de lire sterline, conform documentelor oficiale, pentru alegerile prezidențiale la care a candidat și unde a obținut doar 60.000 de voturi.

Potrivit The Sun, asta înseamnă aproape 150 de lire sterline pentru fiecare dintre cele aproximativ 60.000 de voturi din 12 state din SUA. De altfel, măcar un vot l-a obținut gratuit, în Wyoming, unde s-a votat singur, scriindu-și numele pe buletinul de vot.

Cea mai impresionantă victorie a sa a fost în Tennessee, unde a obținut 10.258 de voturi.

Kanye West a fost, de asemenea, votat și în Colorado, unde electoratul i-a dat încă 6274 de ștampile.

”Kanye nu ar fi trebuit să se lupte pentru aceste voturi, având în vedere că sunt sute de membri ai familiei Kardashian care ar fi putut să bifeze căsuța lui de vot. Însă în ziua votării, rudele, chiar și soția lui, Kim Kardashian și legiunea ei de frați, au tăcut, mai ales pe rețelele de socializare, unde se laudă cu aproximativ un miliard de adepți”, mai notează tabloidul The Sun.

Kanye le-a dat detalii puține, marți, celor 30 de milioane de adepți ai săi de pe Twitter, despre intențiile de vot: „Este pentru cineva în care am încredere cu adevărat, eu”, postând o fotografie cu numele său pe buletinul de vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri