Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, luni, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Potrivit agendei şefului statului, vizita a avut loc la ora 13,00.

În acest context șeful statului a ținut să le transmită un mesaj de mulțumire medicilor care luptă cu pandemia de coronavirus:

“Mă gândesc la medici și la întreg personalul medical care se ocupă, se îngrijesc de oamenii bolnavi. Prin vizita de astăzi am vrut să subliniez că e bine să vedem și să apreciem munca medicilor, munca personalului medical în sens mai larg de la noi”.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că se așteaptă la o prezența mare la vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie. El a subliniat că nu va exista nicio piedică pentru alegătorii care sunt în localitățile care sunt în carantină.

Toți cei din orașele carantinate au dreptul să voteze, a spus președintele.

El a sublinat că nu există niciun fel de discriminare pentru alegători, pentru orașele sau localitățile care sunt în carantină.

„Indiferent dacă trăiți într-un oraș carantinat sau cu incidență mică de infectare, toată lumea are același drept să meargă la vot, are aceleași posibilități, secțiile de vot vor fi pregătite peste tot, vor fi respectate toate condițiile, pentru ca votul să se desfășoare în maximă siguranță. Îi invit pe români să meargă în număr mare la vot.

BEC a analizat toate situațiile, au găsit soluții pentru toate situațiile. Sunt convins că nu va fi nicio piedică pentru nimeni.

Fiecare român care dorește să voteze, sper să fie cât mai mulți, poate să o facă în siguranță.

Nu ne așteptăm la o creștere a ratei infectărilor după alegerile parlamentare”, a declarat Klaus Iohannis.

117 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here