Caută
Close this search box.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, s-a vindecat de Covid-19

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat pe Facebook că s-a vindecat de Covid 19 și că de miercuri s-a întors la birou. El spune că a avut o formă ușoară a bolii care nu i-a pus mari probleme de sănătate. Ba mai mult, Bode susține că a lucrat în ultimele două săptămâni destul de intens, de acasă.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anunță că se reîntoarce la lcuru, după o perioadă de izolare de 14 zile din cauza infectării cu noul coronavirus.

Totodată, Bode le-a mulțumit medicilor care, de circa opt luni de zile, se luptă din prima linie cu SARS-CoV-2.

„Vă spun cu bucurie că am încheiat perioada de izolare și am trecut cu bine peste boală. Cadrele medicale cu care am ținut legătura au fost de un real ajutor și le mulțumesc din suflet! Lor și tuturor celor care de peste 8 luni de zile luptă să aibă grijă de noi. Însă și medicii sunt oameni la rândul lor, cu puteri finite și familii care îi așteaptă acasă, așa că e de datoria noastră și spre binele nostru să purtăm mască, să păstrăm distanțarea fizică și să respectăm regulile în vigoare. Deși eu am făcut-o, virusul nu m-a ocolit. Semn că e tare parșiv. Dar respectarea regulilor e singura soluție pe care o avem acum pentru a preveni boala.

De azi las munca de acasă și mă întorc fizic la minister. După luni întregi în care am fost foarte activ, mi-a fost greu să mă acomodez cu noua realitate. Dar a fost o experiență nouă, iar colegii de la minister și toate resursele tehnologice pe care le avem astăzi la îndemână au făcut adaptarea mai ușoară.

Zilele petrecute în izolare mi-au oferit timp să mă gândesc mai mult la pandemie și la situația în care ne aflăm. M-am gândit la toți cei care au pierdut lupta cu boala, la cei care au trecut sau trec prin situații dificile. Sper ca bunul Dumnezeu să-i aibă în pază. Am încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare.

Vă mulțumesc pentru mesajele transmise și pentru că mi-ați fost alături!”, a scris Lucian Bode pe Facebook.

Amintim că Lucian Bode a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în data de 4 noiembrie 2020.

Și ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus

De asemenea, și colegul lui de la Economie, Virgil Popescu, a anunțat că este infectat cu SARS-CoV-2.

„Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv.

Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă.

Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut”, a scris și Virgil Popescu, la începutul acestei luni, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri