Caută
Close this search box.

Ludovic Orban a prezentat programul PNL până-n 2024: Salariul mediu net va creşte cu 50%, pensiile, cu 46%

PNL promite, în Programul de guvernare pentru perioada 2021 – 2024, cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană şi majorarea PIB cu peste 450 de miliarde de lei.

Salariul mediu net va creşte cu 50% până la finalul perioadei, iar pensia cu 46%. De asemenea, PNL îşi propune finalizarea a 970 de kilometri de autostradă şi drum expres, dar şi continuarea măsurilor economice luate în perioada pandemiei – facilităţi fiscale şi scheme de ajutor de stat.

„Acest program de dezvoltare pentru România e reţetă, busola care ne va arăta direcţia spre dezvoltare. Nu există scurtături, variante mai bune, nu există alte căi. Acesta e motivul pentru care punerea în aplicare a acestui plan de dezvoltare e o cauză naţională. Partenerii noştri ne oferă sprijin în acest sens.

Nu mă voi referi la PSD în acest discurs. Nu vreau ca toate aceste alegeri să fie ca celelalte din trecut. Îmi doresc ca aceste alegeri să fie despre România, nu despre partide. Vreau ca aceste alegeri să fie despre dezvoltare, nu despre acuzaţii între actorii politici. Vreau ca aceste alegeri să fie despre viitor, nu despre trecut”, a declarat Ludovic Orban, citat de News.ro.

„Acest program de guvernare cu care ne prezentăm în faţa dumneavoastră e rodul muncii unor specialişti. 472 de specialişti, membri ai PNL sau simpatizanţi care au depus efortul pentru a construi acest plan de dezvoltare naţională. Acest plan e bine fundamentat, relevă cele mai buni practici internaţionale, evident adaptat la nevoile româneşti. Acesta e planul pentru dezvoltarea noastră naţională.

Tocmai acest plan a determinat autorităţile europene să aibă încredere în noi şi să pună la dispoziţia României peste 80 miliarde euro. Eu număr 84 miliarde de euro pentru că număr şi banii din programul SURE”, a completat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri