Caută
Close this search box.

Ludovic Orban este prezent la dezbaterea „Ora prim-ministrului” din Parlament la solicitarea PSD

ludovic orban

Ludovic Orban este prezent la dezbaterea „Ora prim-ministrului” din Parlament la solicitarea PSD.

Premierul României, Ludovic Orban, a vorbit în Parlamentul țării. Acesta este prezent la dezbaterea „Ora prim-ministrului” din Parlament la solicitarea PSD. Iată ce a spus:

„Sunt un pic nedumerit privitor la chemarea în fața Camerei Deputaților. Cu toate acestea, respect instituția Parlamentului, m-am prezentat, chiar dacă actualul Guvern nu are obligația de a prezenta legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale de stat în fața Parlamentului, întrucât suntem într-un an electoral.

Ne pregătim cu toate actele normative, care sunt necesare pentru adoptarea legii bugetului de stat și a legii bugetului asigurărilor sociale de stat. Trebuie să vă mărturisesc că munca noastră e îngreunată de faptul că, din păcate, foarte multe legi adoptate de Parlament, au generat cheltuieli suplimentare, fără să fie asigurate resursele financiare pentru a putea susține aceste cheltuieli. E extrem de greu, mai ales într-un an de criză economică, să se adopte noi și noi acte normative, care să genereze creșteri de cheltuieli, fără să existe vreo bază.“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri