Caută
Close this search box.

Lui Allen Coliban, noul primar de Braşov, i s-a furat o geantă, în Parlament

Allen Coliban

Allen Coliban povesteşte cum a ajuns să facă politică şi să îşi dorească să fie în slujba braşovenilor, ca ales local.

”Visul meu era să mă fac gunoier, pentru că unde am crescut, la bunicii mei, în Schei, nu venea maşina de gunoi. Şi-am zis că o să cresc şi o să rezolv problema asta” spune primarul Brașovului.

Și-a văzut visul cu ochii. Este primul gunoier al orașului, nimic dezonorant, totul de muncit. Cum a arătat prima sa zi la cârma urbei cu 250.000 de locuitori? – este lead-ul făcut de ziarul Libertatea, la un reportaj al său.

Allen Coliban, surpriza de la localele din Braşov, a venit marţi la ceremonia de învestire, la Universitatea Transilvania, cu Mercedesul personal, un C Klasse break destul de vechi, dar în stare bună.

Noul primar şi-a accesorizat ţinuta cu un iPhone, cam de-o vârstă cu maşina, un breloc cu SuperMario, explicabil pentru un IT-ist care a dezvoltat jocuri 3D, şi o servietă vintage. Nu prea arată a hipster, sincer.

Servieta? “E cumpărată de pe Internet. M-am obişnuit să port servietă de când eram preşedintele Federaţiei Române de Curling. Am avut trei, una mi-a fost furată la Senat, cu tot cu laptop şi documente.

Am înlocuit-o cu asta, a avut şi o curea, s-o ţin pe umăr, din păcate, s-a rupt”, spune Allen Coliban, pipăind urechiuşa beteagă a servietei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri