Caută
Close this search box.

Maia Sandu refuză să iasă la dezbateri televizate, cu Igor Dodon

maia sandu

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la prezidențiale, Maia Sandu, a anunțat că nu va participa la dezbateri electorale cu Igor Dodon, candidat independent, susținut de Partidul Socialiștilor.

Refuzul candidatei PAS vine la câteva zile după ce a declarat că va accepta o singură dezbatere cu actualul președinte ai Republicii Moldova, cu care se va duela în al doilea tur al alegerile prezidențiale.

„Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta. Să se bălăcească de unul singur în glodul în care a coborât. Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii, despre actele de corupţie, schemele în care este implicat, trădarea de ţară, furturile şi vestita pungă. După alegerile prezidenţiale voi cere să fie anchetat pentru toate abuzurile pe care le-a comis”, a declarat Maia Sandu, într-un briefing de presă, conform Digi24.

Decizia Maiei Sandu l-a surprins și pe reprezentantul lui Igor Dodon, Vlad Bătrîncea, asta în condițiile în care cele două stuff-uri au căzut deja de comun acord asupra dezbaterilor din turul doi și au început discuțiile privind organizarea acestora.

Totodată, deputatul Vlad Bătrîncea o acuză pe Maia Sandu de manipulare și minciuni în campania electorală.

„Folosind nişte argumente deplasate, dumneavoastră nu mergeţi la dezbateri. În această campanie aţi folosit cele mai josnice metode de minciună şi manipulare. Aţi atacat candidatul nostru, dar este dreptul cetăţenilor de a vea în turul doi cei doi candidaţi, ca domnul Dodon să vă răspundă la acuzaţii”, a afirmat Bătrîncea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri