Caută
Close this search box.

Maradona a murit sărac. ”I-au FURAT TOT!”

Raportul preliminar al autopsiei arată că Diego Armando Maradona a încetat din viață din cauza unei insufieciențe cardiace. Rezultatul final va fi, însă, anunțat după testele toxicologice şi histopatologice, care vor arăta toate substanţele prezente în corpul legendei fotbalului argentinian.

Potrivit medicilor legişti, Maradona a murit de “insuficienţă cardiacă acută, la un pacient cu cardiomiopatie dilatativă, insuficienţă cardiacă congestivă care a generat edem pulmonar acut”.

Din păcate, nu a putut fi resuscitat prin masajul cardiac efectuat de medicul său, iar decesul s-a produs miercuri, în jurul orei locale 12:00, în locuința lui Diego Maradona din Buenos Aires.

John Broyad, procurorul general din San Isidro, a precizat că Diego Maradona a murit din cauza naturale, pe corpul său nefiind depistate semne de violență.

Rezultatul final al autopsiei va fi anunţat, însă, zilele următoare.

„Lui Maradona nu i-a rămas aproape nimic în cont”

„Maradona nu mai avea aproape nimic. A murit sărac”, a afirmat jurnalistul argentinian Luis Ventura, unul dintre apropiații marelui fotbalist, relatează Gazzeta dello Sport.

„Lui Maradona nu i-a rămas aproape nimic în cont. A murit sărac… I-au furat tot, iar restul a donat el”, afirmă cu tărie jurnalistul.
Confrom celor spuse de jurnalist, Maradona trăia din salariul de la Gimnasia y Esgrima La Plata, de aproape un milion de euro pe an, deşi această sumă nu a fost niciodată anunţată oficial.
Diego Maradona a decedat miercuri, la Buenos Aires, la vârsta de 60 de ani. El a fost înmormântat joi.

Presa locală susține că psihologul şi psihiatrul lui Diego Armando Maradona s-au dus în camera fostului fotbalist, după ce acesta nu a dat niciun semn dimineața. Atunci au constatat că argentinianul, despre care se credea că se odihnește, nu prezenta semne vitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri