Președintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat că nu se simte responsabil de starea actuală a Sănătății din România. Liderul social-democrat a răspuns astfel criticilor venite din partea președintelui Klaus Iohannis, care a spus în nenumărate rânduri că PSD-iștii sunt vinovați de situația din spitale.

Cu partidul acuzat de către președintele Klaus Iohannisi și PNL de dezastrul lăsat în sistemul de Sănătate, liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu se consideră responsabil de această stare de fapt. Șeful social-democraților a declarat că nu știe ce era în stoc și nici guvernarea PSD nu știa ce vine. El a acuzat însă guvernul PNL că nu a făcut stocuri.

„În acest moment, categoric nu. Responsabilitatea Sănătății este a guvernării și a Guvernului. Trebuia să ia cu totul și cu totul alte măsuri. Trebuia să nu stopeze electoral testarea în masă în București, numai că a fost ideea Gabrielei Firea”, a spus Ciolacu.

Președintele României, Klaus Iohannis, susține că „țara noastră a fost puternic afectată ani la rând de corupția și incompetența guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea, nu au investit în infrastructură și au direcționat fondurile publice către clientela de partid”.

Şeful statului a catalogat votul de pe 6 decembrie drept unul esențial și este de părere că „îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie în sfârșit definitivă!”. Totodată, el a precizat că vede viitorul guvern construit în jurul PNL și a adăugat că rămâne „100% implicat” pentru ca proiectul cu care a fost ales, România Normală, să prindă contur.

213 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here