Caută
Close this search box.

Maria Grapini le zice românilor să voteze pe cine îl va suspenda pe Klaus Iohannis de îndată

maria grapini

Europarlamentarul Maria Grapini, membru al partidului controlat de Dan Voiculescu, se plânge că Parlamentul nu ia atitudine împotriva preşedintelui Klaus Iohnnis.

„Nu ştiu dacă se vede dezamăgirea pe faţa mea dar, ascultându-l pe Preşedintele României, la declaraţiile de campanie făcute de la pupitrul prezidenţial, simt nevoia să spun: ruşine!

Nu, preşedintelui (pentru că am constatat, de mult timp, că nu o are – dacă o fi avut-o vreodată!!!), ci Parlamentului care îl lasă să încalce Constituţia, fără nici o reacţie!”, a declarat Grapini.

În opinia deputatului european, aceşti parlamentari nu mai trebuie votaţi, în contextul în care Parlamentul are mijloacele constituţionale să suspende preşedintele, atunci când încalcă legea şi iese din mandat şi din atribuţiile pe care le are.

„Ce face preşedintele este campanie electorală, manipulare grosolană a populaţiei, este dezinformare!”, a susţinut Grapini.

Potrivit europarlamentarului, „singura şansă” este ca românii să schimbe prin votul lor din 6 decembrie oamenii care merg în Parlament şi să ceară noului Parlament suspendarea de îndată a preşedintelui, dacă acesta va continua presupusa încălcare a Constituţiei.

„Domnului Preşedinte, doresc să-i spun doar atât: domnule Preşedinte, nu aţi adus niciun euro României! (…) Nu aţi adus nimic, în schimb, putem pierde şi puţinul alocat dacă statul de drept nu funcţionează! Şi dumneavoastră îl faceţi să nu funcţioneze pentru că încălcaţi, zilnic, Constituţia!”, a adăugat Grapini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri