Caută
Close this search box.

Meciul de fotbal România – Norvegia a fost anulat. Nordicii pierd toate punctele!

Meciul de fotbal oficial România – Norvegia, din Liga Naţiunilor, a fost anulat. Vestea șocantă a venit chiar de la UEFA și a fost anunțată de publicația norvegiană VG. FRF a publicat imediat informația:

UEFA ne-a informat că, “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România, pentru a disputa partida din Liga Națiunilor, programată mâine”.

Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa. Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA.

La emisiunea Fotbal Club, de pe DigiSport, moderatorul Radu Naum a dezvăluit că toate rezultatele Norvegiei se vor anula. Pe cale de consecință, Norvegia ar urma să retrogradeze în grupa C valorică din Liga Națiunilor.

Ce este cert e că Norvegia va pierde la masa verde atât meciul cu România, de pe 15 noiembrie, cât și pe cel cu Austria, de pe 18 noiembrie.

În timp ce tricolorii se antrenau pe Arena Națională, delegația Norvegiei se afla în continuare la Oslo, pentru că nu a primit acceptul autorităților sanitare să facă deplasarea la București, din cauza faptului că Omar Elabdellaoui a fost depistat cu COVID-19, iar ceilalți jucători și membri ai staff-ului au fost considerați contacți direcți.

De altfel, Bent Hoie, ministrul Sănătății din Norvegia, a anunțat că o deplasare către România a jucătorilor ar fi fost ilegală, ca urmare a normelor implementate în țara nordică, în contextul pandemiei de COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri