Caută
Close this search box.

Medic de la Spitalul Judeţean Deva a murit din cauza COVID

Un medic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, infectat cu Sars Cov 2, a murit, fiind al treilea deces în județul Hunedoara în rândul medicilor.

„Colegii din secția Medicină Internă a Spitalului Județean de Urgență Deva deplâng decesul colegei noastre dr. Moca Ileana Viorica (Sabina), răpusă prematur de nemilosul Covid-19, împotriva căruia s-a luptat alături de noi de la începutul pandemiei”, scriu medicii spitalului, potrivit TVR.

Doctorul a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din Timișoara în 1985, spacializarea Medicină Generală. Ulterior a obținut competență în planificare familială și a lucrat în Spitalul Județean de Urgență Deva din 1996.

„A fost o colegă minunată, modestă și amabilă cu toata lumea. Când spitalul a fost carantinat și a fost nevoie să facem echipe de medici care să se ocupe de pacienții internați cu această cumplită boală, Sabina a răspuns prezent, punând binele pacienților înaintea binelui propriu.

Am condus-o azi pe ultimul drum, dar o vom păstra mereu în memorie ca o bună colegă, veselă și plină de viață”, este mesajul postat de colegii medicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri