Caută
Close this search box.

Ministrul Apărării anunţă înlocuirea corturilor cu containere, la Spitalul Rol 2, de la Institutul Ana Aslan

spitalul rol 2

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a anunţat că au fost înlocuite corturile cu containere, la Spitalul Rol 2, de la Institutul Ana Aslan, şi acelaşi lucru urmează să fie realizat şi la unităţile similare din Constanţa şi Timişoara.

El a mai precizat că spitalele militare din Iaşi, Sibiu, Cluj-Napoca au devenit spitale suport Covid-19, conform News.ro.

Nicolae Ciucă a declarat că, la nivelul Ministerului Apărării Naţionale, au fost alocate 260 de milioane de lei, pentru personalul specializat din spitalele militare, dar şi pentru celelalte elemente pe care Armata le-a avut la dispoziţie, pentru sprijinul autorităţilor locale.

“Doresc să menţionez că în acest context la nivelul Ministerul Apărării Naţionale au fost alocate aproximativ 260 de milioane de lei pentru ca atât personalul specializat din spitalele militare, cât şi celelalte elemente pe care Armata le-a avut la dispoziţie pentru sprijinul autorităţilor locale să poate să fie operaţionale, să poate să fie integrate şi să avem un răspuns cât se poate de coordonat atât la nivel central, guvernamental, cât şi la nivel local”, a afirmat Nicolae Ciucă.

El a menţionat că au fost înlocuite corturile cu containere la Spitalul Rol 2 Ana Aslan.

“În momentul de faţă doresc să menţionez că am finalizat partea de operaţionalizare a Spitalului Rol 2 de la Ana Aslan, reuşins să facem înlocuirea corturilor cu containere. Suntem în acelaşi proces şi la celelalte două spitale de la Timişoara şi Constanţa şi, de asemenea, spitalele de la Iaşi, Sibiu şi Cluj Napoca, spitalele militare, au devenit spitale suport-Covid şi au primit şi tratează pacienţii”, a afirmat ministrul Apărării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri