Caută
Close this search box.

Naţionala de fotbal a României a surclasat Belarus, într-un meci amical

mirel rădoi

Naţionala de fotbal a României a învins selecţionata Belarus cu scorul de 5-3 (4-0), miercuri seara, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti.

Pentru tricolori au marcat Bogdan Mitrea (11), Răzvan Marin (19 – penalty), Ionuţ Nedelcearu (31, 55) şi George Puşcaş (44), în timp ce golurile oaspeţilor au fost reuşite de Iuri Kendiş (63), Ivan Bahar (81) şi Vladislav Klimovici (90+2).

România a reuşit din nou o victorie, după trei înfrângeri consecutive, toate în meciuri oficiale, la capătul a doua reprize diametral opuse, potrivit Agerpres. Echipa antrenată de Mirel Rădoi, într-o formulă inedită şi un sistem 3-4-3, a jucat foarte bine în prima repriză şi a dat dovadă de mare pragmatism, marcând de patru ori, de fiecare dată în urma unor faze fixe.

În repriza secundă, România s-a desprins la 5-0, dar schimbările făcute în cele două formaţii au avut impact negativ la tricolori şi pozitiv la oaspeţi, care au înscris de trei ori, pe fondul unor erori mari în apărare. Belarus a fost aproape să marcheze şi al patrulea gol, însă David Lazar a apărat un penalty.

Naţionala lui Rădoi va juca împotriva Norvegiei, pe 15 noiembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională şi a Irlandei de Nord, pe 18 noiembrie, de la ora 21.45 (Windsor Park, Belfast), ambele în Liga Naţiunilor, dar importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri