Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan, anunţ de ultimă oră privind noi locuri de terapie intensivă

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat luni, la finalul unei vizite de lucru efectuate în spitalele bucureştene, alături de premierul Ludovic Orban, că în zilele următoare vor fi anunţate decizii în legătură cu noi locuri de terapie intensivă.

„Am avut discuţii cu mai mulţi manageri şi, în general, pe tot ce înseamnă această criză sanitară, e nevoie de colaborarea instituţiilor, iar în ultimele săptămâni a existat o colaborare, nu a mai existat acea ruptură între primărie, Administraţia Spitalelor şi Ministerul Sănătăţii.

O să vedeţi în zilele următoare deciziile cu privire la noi locuri de terapie intensivă în Bucureşti”, a anunţat Nicuşor Dan, în cadrul unei declaraţii de presă.

În ce priveşte cele două spitale aflate sub supravegherea ISU şi care ar trebui mutate (Spitalul Prof. Dr. Dan Theodorescu şi Spitalul Prof. Dr. Panait Sîrbu), Nicuşor Dan a declarat că decizia va fi luată la întocmirea bugetului pentru anul următor.

„Este o decizie pe care o să o luăm împreună cu bugetul pe anul 2021 (cea referitoare la relocarea celor două spitale, n.r.). Este o analiză şi o decizie pe care o să luăm odată cu bugetul pe 2021. Ce pot să vă asigur este că până la acel moment există o verificare periodică din partea ISU”, a spus Nicuşor Dan, citat de Agerpres.

Primarul general a anunţat luni că 9 spitale administrate de Municipalitate au proiectul de intervenţie avizat, dar nu au încă bani alocaţi pentru intervenţiile necesare în vederea autorizării de securitate la incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri