Ninsoarea s-a asternut în România, în aceasta dimineață. În localități din Cluj, Gorj, Sibiu, Brașov, iarna s-a instalat cu fermitate, desi suntem încă în noiembrie.

La Rânca, a nins, iar stratul de zăpadă format sâmbătă dimineața este unul consistent.

Drumarii au interveni toată noapte cu utilaje.

”Acțiuni de deszăpezire și împrăștiere material antiderapant, pe DN 67C, între localitățile Novaci și Rânca. Reamintim faptul că în această zonă, meteorologii au emis un cod galben de ninsori, participanții la trafic sunt obligați să echipeze autoturismele cu anvelope de iarnă și la lanțuri, dacă doresc să tranziteze acest sector de drum”, precizează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Imagini din Cluj, din dimineața aceasta.

Imagini de poveste și din județul Sibiu.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, o atenţionare Cod galben de ninsori moderate cantitativ care vizează integral sau parţial 11 judeţe, valabilă până sâmbătă la ora 14:00.

Judeţele marcate cu Cod galben sunt Sălaj, Cluj, Alba, Braşov, Sibiu, Hunedoara, Caraş Severin, Gorj, Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa.

De asemenea, meteorologii au actualizat şi informarea vizând ninsori la munte, precipitaţii mixte în zonele joase de relief şi intensificări ale vântului.

439 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here